Start.Bedrijf.Vacatures.Foto's.Contact.
Teken-
Ontwerp-
en
Adviesburo
Knetsch
Voor uitbreiding en verdere versterking van ons team zijn wij op zoek naar twee mensen, namelijk voor de functies van:

Bouwkundig tekenaar
Tekenaar constructeur

Wat wij voor jou in de aanbieding hebben, is het werken in een kleine, maar deskundige club van mensen die hart voor de zaak hebben. Dat betekent dat je zelfstandig moet kunnen werken én dat je van een uitdaging houdt, want die zijn er genoeg in een jong bedrijf! En dat houdt weer in dat je wel ervaring hebt in de uitoefening van je beroep.

Je zult van dichtbij meemaken hoe het reilt en zeilt in ons bedrijf. Daarom vinden wij het belangrijk dat het ‘klikt’ tussen jou en ons. Wij verwachten in elk geval van je dat je, naast zelfstandig kunnen werken, ook bereid bent tot overleg en goed met anderen moet kunnen samenwerken. Je moet kunnen meedenken met de opdrachtgever, zodat we samen tot een product kunnen komen waar je trots op kunt zijn.

Ben je geïnteresseerd in een van beide functies, stuur dan je brief met CV op naar Teken-, Ontwerp- en Adviesburo Knetsch. Veenderveld 43h, 2371 TT Roelofarendsveen of mail ‘m naar bert@tekenburoknetsch.nl. Wil je eerst meer informatie? Mail dan naar info@tekenburoknetsch.nl of bel ons via 06-42659931.
Teken-, Ontwerp- en Adviesburo Knetsch - Veenderveld 43H - 2371 TT  ROELOFARENDSVEEN - info@tekenburoknetsch.nl
Vacatures
HHI
Van Egmond BV
Links
Inloggen FTP